VOORSCHOTEN – De brandweer werd vanavond omstreeks half zes gealarmeerd voor een bijstandsverzoek bij Zwembad ”Het Wedde” aan de Richard Wagnerlaan in Voorschoten.

Ter plaatse bleek er een leiding van het zwembad te zijn gesprongen. Het water is voor een deel in de machinekamer gelopen. De adviseur gevaarlijke stoffen uit Haaglanden is ter plaatse gekomen om metingen te verrichten in verband met vaten met chemicalien die in de machinekamer stonden. De brandweer heeft het water uit de machinekamer en uit het zwembad gepompt. Volgens een voorzichtige schatting zou het om ongeveer één miljoen liter water gaan. Na verwachting zal het zwembad enkele weken gesloten zijn.

Foto’s : Rene Hendriks – Regio 15


get_img (3) (Kopie) get_img (4) (Kopie)
get_img (6) (Kopie) get_img (7) (Kopie) get_img (8) (Kopie) get_img (9) (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen