Waddinxveen - Deze middag werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval letsel op de Dreef in Waddinxveen.

Ter plaatse is is een aanhanger door onbekende oorzaak van de trekhaak afgeschoten en tot stilstand gekomen op het wegdek. Een achteropkomende auto kon niet meer op tijd remmen en ramde de aanhanger. Gelukkig kwam iedereen er met de schrik vanaf. Wel is de auto flink beschadigd geraakt. Tijdens dit incident is de Dreef afgesloten geweest voor het overige verkeer. nadat de auto en de aanhanger aan de kant geduwd waren kon de Dreef weer worden vrijgegeven voor het verkeer.

Foto’s:  Lars van der Toorn

aanhanger vs auto dreef wdn LT (1) [#112hm.nl] aanhanger vs auto dreef wdn LT (2) [#112hm.nl] aanhanger vs auto dreef wdn LT (3) [#112hm.nl] aanhanger vs auto dreef wdn LT (5) [#112hm.nl] aanhanger vs auto dreef wdn LT (6) [#112hm.nl] aanhanger vs auto dreef wdn LT (7) [#112hm.nl] aanhanger vs auto dreef wdn LT (9) [#112hm.nl] aanhanger vs auto dreef wdn LT (10) [#112hm.nl] aanhanger vs auto dreef wdn LT (11) [#112hm.nl] aanhanger vs auto dreef wdn LT (12) [#112hm.nl] aanhanger vs auto dreef wdn LT (13) [#112hm.nl] aanhanger vs auto dreef wdn LT (14) [#112hm.nl] aanhanger vs auto dreef wdn LT (15) [#112hm.nl] aanhanger vs auto dreef wdn LT (17) [#112hm.nl] aanhanger vs auto dreef wdn LT (18) [#112hm.nl]

Cookievoorkeuren wijzigen