Waddinxveen - De brandweer van Waddinxveen en Gouda werden deze middag gealarmeerd voor een ongeval materieel (Gaslekkage) aan de Bilderdijklaan in Waddinxveen. Ter plaatse was er gas te ruiken. De brandweer is direct begonnen met meten om de herkomst te achterhalen. Stedin kwam ter plaatse en is verder opzoek gegaan naar de gaslek. Hierop kon de brandweer retour.

Foto’s: Lars van der Toorn

gaslekkage bilkerdijklaan wdn LT (1) [#112hm.nl] gaslekkage bilkerdijklaan wdn LT (2) [#112hm.nl] gaslekkage bilkerdijklaan wdn LT (3) [#112hm.nl] gaslekkage bilkerdijklaan wdn LT (4) [#112hm.nl] gaslekkage bilkerdijklaan wdn LT (5) [#112hm.nl] gaslekkage bilkerdijklaan wdn LT (6) [#112hm.nl] gaslekkage bilkerdijklaan wdn LT (7) [#112hm.nl] gaslekkage bilkerdijklaan wdn LT (8) [#112hm.nl] gaslekkage bilkerdijklaan wdn LT (9) [#112hm.nl] gaslekkage bilkerdijklaan wdn LT (10) [#112hm.nl] gaslekkage bilkerdijklaan wdn LT (11) [#112hm.nl]

Cookievoorkeuren wijzigen