BERKENWOUDE Maandagavond 23 mei even voor 19:00 werd de brandweer van Stolwijk, Bergambacht en Lekkerkerk gealarmeerd voor een woningbrand aan de Dorpsstraat in Berkenwoude. Het zou om de schoorsteen gaan.


Buurtbewoners bleken veel rook te hebben waargenomen en hierop de hulpdiensten te hebben gebeld. Alle drie de opgeroepen brandweerwagens kwamen ter plaatse. De brandweerlieden  zijn  direct op onderzoek uit gegaan en zette alvast waterwinning op. Echter werd er geen brand gevonden waarna alle hulpdiensten al snel konden inpakken en retour kazerne gingen.

Ondanks de korte inzet van de brandweer, had de ‘brand’ al snel veel bekijks in het dorpje.

Foto’s: Marco van Bemmel

Brand BKE (1) [112HM] Brand BKE (2) [112HM] Brand BKE (3) [112HM] Brand BKE (4) [112HM] Brand BKE (6) [112HM] Brand BKE (7) [112HM] Brand BKE (8) [112HM] Brand BKE (9) [112HM]

Cookievoorkeuren wijzigen