LEIDSCHENDAM – In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks middernacht heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de A4 bij Leidschendam

Het ongeval vond plaats op de splitsing vanaf de oprit Leidschendam, waar gekozen kan worden voor de A12 (naar Den Haag of Zoetermeer) of de A4 (naar Rotterdam). Op het laatste moment wilde een van de auto’s nog van rijstrook wisselen, waarbij 2 auto’s tegen elkaar aan botsten.

Een van de betrokken voertuigen sloeg een aantal keer over de kop en kwam in de berm weer op zijn wielen tot stilstand. Behalve politie en ambulancedienst, werd ook de brandweer ter plaatse gestuurd voor een mogelijke beknelling.

Ter plaatse bleek iedereen al uit het voertuig en kon de brandweer na een korte controle weer vertrekken. Een inzittende uit het over de kop geslagen voertuig was gewond geraakt en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Berger Vreugdenhil heeft beide betrokken voertuigen weggesleept. De verbindingsweg naar de hoofdrijbaan van de A4 is door het ongeval enige tijd afgesloten geweest.

Foto’s en tekst : Sander Paardekooper – Regio15.nl get_img (1) (Kopie) get_img (3) (Kopie) get_img (4) (Kopie) get_img (5) (Kopie) get_img (6) (Kopie) get_img (7) (Kopie) get_img (8) (Kopie) get_img (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen