HOOGMADE – Vanmiddag zijn de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Provincialeweg N446 ter hoogte van hectometerpaal  5,1 in Hoogmade.

Ter plaatse bleken drie voertuigen met elkaar in botsing te zijn gekomen. De oorzaak van het ongeval waren een moeder eend met haar jonkies welke de weg over staken. Het voorste en het tweede voertuig wilden hiervoor stoppen, maar de bestuurder van het laatste voertuig zag dit niet waarop hij tegen zijn voorganger botste, waarop die ook weer tegen zijn voorganger botste. De moeder eend en haar jonkies hebben op één jong na de overkant gehaald, de ander werd helaas doodgereden. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de betrokkene gecontroleerd maar niemand raakte gewond en hoefde vervoerd te worden. Een berger is ter plaatse gekomen om twee van de drie voertuigen te bergen.

Foto’s : Koen JongenHME (1) HME (3) HME (4) HME (5) HME (6) HME (8)

Cookievoorkeuren wijzigen