Leiden – Maandagmiddag 2 mei omstreeks 12:10 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Lammeschansweg met kruising van De Sitterlaan in Leiden.

Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden tussen een fietser en een motor De motor heeft de fietser van achter aangetikt waardoor de fietser hard ten val is gekomen, hierdoor heeft het slachtoffer vermoedelijk zijn been gebroken en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk is een inschattingsfout de oorzaak van het ongeval.

LEIDEN - Maandagmiddag 2 mei omstreeks 12:10 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Lammeschansweg met kruising van De Sitterlaan in Leiden. Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden tussen een motor en een auto. De auto heeft de motor van achter aangetikt waardoor de motorrijder hard ten val is gekomen, hierdoor heeft het slachtoffer vermoedelijk zijn been gebroken en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk is een inschattingsfout de oorzaak van het ongeval.

LEIDEN - Maandagmiddag 2 mei omstreeks 12:10 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Lammeschansweg met kruising van De Sitterlaan in Leiden. Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden tussen een motor en een auto. De auto heeft de motor van achter aangetikt waardoor de motorrijder hard ten val is gekomen, hierdoor heeft het slachtoffer vermoedelijk zijn been gebroken en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk is een inschattingsfout de oorzaak van het ongeval.

LEIDEN - Maandagmiddag 2 mei omstreeks 12:10 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Lammeschansweg met kruising van De Sitterlaan in Leiden. Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden tussen een motor en een auto. De auto heeft de motor van achter aangetikt waardoor de motorrijder hard ten val is gekomen, hierdoor heeft het slachtoffer vermoedelijk zijn been gebroken en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk is een inschattingsfout de oorzaak van het ongeval.

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen