Leiderdorp – Zaterdagmorgen is brandweerpost Leiderdorp gealarmeerd voor een melding van een brandgerucht bij het Winkelhof in Leiderdorp.

De politie had deze melding gemaakt nadat zij flinke rookontwikkeling hadden waargenomen in de parkeergarage van winkelcentrum Winkelhof. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen. Bij aankomst van hen bleek de meeste rookontwikkeling al te zijn verdwenen waardoor zij systematisch een controle hebben uitgevoerd in de parkeergarage. Uiteindelijk kwamen zij uit bij een zwart slipspoor. Een zogenoemde burn-out van een voertuig is mogelijk de oorzaak geweest van de flinke rookontwikkeling. De ”dader” is voor zover bekend niet gepakt.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.comIMG_5407 (Kopie) IMG_5410 (Kopie) IMG_5416 (Kopie) IMG_5421 (Kopie) IMG_5425 (Kopie) IMG_5426 (Kopie) IMG_5427 (Kopie) IMG_5429 (Kopie) IMG_5430 (Kopie) IMG_5440 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen