Leiden – Vrijdagmiddag zijn de politie, brandweer en ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Churchilllaan in Leiden.

Ter plaatse bleek er een botsing te hebben plaatsgevonden tussen vier voertuigen, waarvan één een lesauto was. Bij het ongeval raakte drie personen gewond waaronder de leerling en instructrice. Een drietal ambulances kwamen ter plaatse voor het ongeval. De slachtoffers zijn door het ambulancepersoneel gestabiliseerd waarna zij met onbekende verwondingen zijn vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Een berger zal ter plaatse komen om in ieder geval twee voertuigen te bergen. Door het ongeval werd één rijbaan op de Churchilllaan afgesloten voor het verkeer, dit zorgde voor de nodige file op de Churchilllaan in de richting van de Mors. Voor de ter plaatse gekomen brandweer bleek weinig te doen waarop zij al na enige tijd weer retour zijn gegaan.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_5339 (Kopie) IMG_5345 (Kopie) IMG_5348 (Kopie) IMG_5350 (Kopie) IMG_5353 (Kopie) IMG_5355 (Kopie) IMG_5356 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen