Waddinxveen – De hulpdiensten werden op donderdagochtend gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Nijverheidsweg in Waddinxveen. Bij aankomst bleek het echter te gaan om de Transportweg, waar een auto in een greppel kleine sloot terecht was gekomen.

Voordat de brandweer er was, was de bestuurder al uit zijn auto. Hij bleek ook niet gewond te zijn. De opgeroepen duikers hoefden dan ook niet meer ter plaatse te komen. Hoe de bestuurder in de greppel terecht is gekomen, is onbekend. Een bergingsbedrijf zal de auto meenemen.

Foto’s: Rob de Jong

Voertuig te water Transportweg WDN 1 Voertuig te water Transportweg WDN 2 Voertuig te water Transportweg WDN 3 Voertuig te water Transportweg WDN 4 Voertuig te water Transportweg WDN 5 Voertuig te water Transportweg WDN 6 Voertuig te water Transportweg WDN 7

Cookievoorkeuren wijzigen