Leiden – Maandagmiddag zijn om 17:45 uur de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Willem de Zwijgerlaan met de Pasteurstraat in Leiden.

Ter plaatse bleken een fietsster en een scooterrijdster met elkaar in botsing te zijn gekomen op het fietspad. De fietsster raakte bij het ongeval gewond en is door ambulancepersoneel van een tweetal ter plaatse gekomen ambulances op straat gestabiliseerd. Ook het Mobiel Medisch Team werd gealarmeerd, maar hun inzet werd vlak na het opstijgen gecanceld. Het slachtoffer is uiteindelijk met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend. De scooterrijdster raakte niet gewond bij het ongeval.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_5118 (Kopie) IMG_5119 (Kopie) IMG_5120 (Kopie) IMG_5121 (Kopie) IMG_5122 (Kopie) IMG_5127 (Kopie) IMG_5128 (Kopie) IMG_5129 (Kopie)

 

Cookievoorkeuren wijzigen