Hazerswoude – Maandagmorgen 25 april heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een politievoertuig op de kruising van de Hoogeveenseweg (N455) met de Engelandlaan in Hazerswoude.

Volgens een getuige wilde de politiewagen keren waarna de aanrijding ontstaan zou zijn. Een inzittende van de personenauto is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen hebben behoorlijke schade opgelopen. De precieze toedracht zal nog onderzocht worden.

Foto’s en video: Rob de Jong

Ongeval met politievoertuig HZD 01 Ongeval met politievoertuig HZD 02 Ongeval met politievoertuig HZD 03 Ongeval met politievoertuig HZD 04 Ongeval met politievoertuig HZD 05 Ongeval met politievoertuig HZD 06 Ongeval met politievoertuig HZD 07 Ongeval met politievoertuig HZD 08 Ongeval met politievoertuig HZD 09 Ongeval met politievoertuig HZD 10 Ongeval met politievoertuig HZD 11 Ongeval met politievoertuig HZD 12 Ongeval met politievoertuig HZD 13

Cookievoorkeuren wijzigen