Noordwijk – Zondagmiddag 24 april zijn omstreeks 14:50 uur de hulpdiensten opgeroepen voor een flinke aanrijding op de Rijnsburgerweg in Noordwijk.

Ter plaatse was er een ongeval gebeurd tussen drie voertuigen. Een voertuig in de richting van Noordwijk raakte door onbekende redenen een voertuig in de richting van Rijnsburg. Hierdoor raakte een van de voertuigen in de slip, tolde rond, botste hierbij op de vangrail en klapte uiteindelijk op een ander voertuig, een ravage was hierna het gevolg. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft minstens één persoon gecontroleerd. Deze hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis

De brandweer is ter plaatse gekomen in verband met lekkage, deze hebben gekeken of de lekkage gevaarlijk was. Dit bleek niet zo waarna de brandweer retour kon. De voertuigen gaan geborgen worden. De weg is een lange tijd afgesloten geweest.

Foto’s en video: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen