Zevenhuizen -  De hulpdiensten werden vanavond omstreeks 23:00 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Zuidplasweg in Zevenhuizen.

Ter plaatse had er een flinke aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. De ambulancedienst heeft de inzittende van de voertuigen gecontroleerd, één inzittende is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. De verkeers ongevallen analyse van de Politie is ter plaatse gekomen om de exacte toedracht van het ongeval te onderzoeken. Het overige verkeer ondervond enige hinder.

Tekst-Update Politie : Gisterenavond bij de aanrijding op de Zuidplasweg in Zevenhuizen bleek 1 van de bestuurders onder invloed te zijn van alcohol. Hij blies 745 ug/l. Ingesloten voor de nacht en rijbewijs is ingevorderd. Naast een proces-verbaal ook een melding bij het CBR.

Foto’s : Sven Poeze & Brigitte van den HaakIMG_8408 (Kopie) IMG_8412 (Kopie) IMG_8414 (Kopie) IMG_8415 (Kopie) IMG_8418 (Kopie) DSC05516 (Kopie) DSC05521 (Kopie) DSC05522 (Kopie) DSC05525 (Kopie)IMG_8419 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen