Hillegom – Donderdagavond 21 april werd de brandweer omstreeks 20:25 uur met spoed opgeroepen naar de Catswende in Hillegom. Hier zou brand uitgebroken zijn in een woning.

Ter plaatse bleek er daadwerkelijke brand in een woning. De brandweer schaalde op naar het sein ‘Middel brand’. De brandweer heeft uit de brandende woning nog een hond kunnen halen, echter heeft deze de brand niet overleefd. Tijdens de brand was er sprake van flinke rookontwikkeling. De brandweer heeft de brand geblust en zal de woning gaan ventileren.

Bij de brand hebben verscheidene mensen rook geïnhaleerd. Uiteindelijk zijn na behandeling door het ambulancepersoneel drie personen vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto’s: Koen Jongen & Wouter Hoeben

get_img (1) (Kopie) get_img (2) (Kopie) get_img (Kopie)IMG_4972 (Kopie) IMG_4973 (Kopie) IMG_4979 (Kopie) IMG_4991 (Kopie) IMG_4996 (Kopie) IMG_5002 (Kopie) IMG_5014 (Kopie) IMG_5019 (Kopie) IMG_5037 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen