Leiden – Donderdagavond 21 april zijn omstreeks 19:25 uur de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de Sumatrastraat in Leiden.

Ter plaatse bleken een personenauto en een fietser met elkaar in botsing te zijn gekomen. De fietser kwam tijdens de aanrijding hard tegen de voorruit van de personenauto aan en viel hierna op het wegdek.De fietser was door de klap een beetje verward, maar verder wel bij kennis. De fietser is na behandeling door personeel van de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. Een opgeroepen mobiel medische team met de traumahelikopter bleek verder niet nodig te zijn. De verkeersongevallendienst van de politie zal het ongeval onderzoeken. De politie en ambulancedienst waren blij met een tweetal doktoren welke het ongeval zagen gebeuren en eerste hulp verleende aan het slachtoffer.

Foto’s: Koen JongenIMG_4953 (Kopie) IMG_4956 (Kopie) IMG_4958 (Kopie) IMG_4959 (Kopie) IMG_4962 (Kopie) IMG_4967 (Kopie) IMG_4969 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen