Haastrecht - Vanmiddag werd de brandweer van Haastrecht gealarmeerd voor een buitenbrand op de Madelief in Haastrecht.

De brandweer ging vervolgens zonder spoed ter plaatse en troffen aldaar in een naastgelegen park een brand aan in een stapel boomstammen. Nadat zij hun spullen gereed hadden konden ze vervolgens de brand al snel brandmeester worden. Nadat de blussing met alleen de lage druk niet effectief genoeg bleek te zijn besloot men de brand te gaan blussen met een hosemaster. Tevens werden een aantal boomstammen verplaatst en de resten die tussen deze stammen lagen verwijderd.  Nadat de hosemaster vervolgens op was en de meeste hitte was verdwenen werd tot slot nog een laatste keer een behoorlijke straal water erop gezet waarna de brand ook echt volledig uit ging. Nadat de brandweer klaar was met het blussen van de brand bleek dat de tankautospuit vast was komen te zitten in het gras.  Een boer welke in de omgeving woonde en toevallig langs kwam lopen heeft met zijn tractor de tankautospuit snel weten te bevrijden. Waarop men echt retour kon gaan.

Foto’s : Remco F. Gerritsen 

IMG_8505 (Kopie) IMG_8507 (Kopie) IMG_8508 (Kopie) IMG_8502 (Kopie) IMG_8542 (Kopie) IMG_8550 (Kopie) IMG_8551 (Kopie) IMG_8566 (Kopie) IMG_8618 (Kopie) IMG_8622 (Kopie) IMG_8701 (Kopie) IMG_8780 (Kopie) IMG_8739 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen