Noordwijkerhout – Zondagavond heeft omstreeks 21:45 uur een incident plaatsgevonden op vakantiepark Sollasi aan de Duinschooten te Noordwijkerhout. Er zou een kindje gewond zijn geraakt bij een val in een scherp voorwerp.

Twee ambulances, meerdere politie eenheden en een traumahelikopter uit Amsterdam kwamen ter plaatse. Het bleek te gaan om een val van een kind in een scherp voorwerp, het slachtoffertje is door de ambulancedienst gestabiliseerd en naar de ambulance gebracht. Het traumateam landde op een naastgelegen bollenveld. De trauma-arts heeft vervolgens het ambulancepersoneel ondersteunt.

Het slachtoffertje is vervolgens onder begeleiding van een trauma-arts met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De traumahelikopter is vervolgens opgestegen om de arts op te halen bij het ziekenhuis. De politie sprak over het zoeken naar sporen in en om het huisje op het bungalowpark.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen