Noordwijk – Zondagmorgen zijn omstreeks 02:20 uur de hulpdiensten opgeroepen voor een koolmonoxide melding aan de Adriaan Mouriszweg in Noordwijk. Politie, brandweer en ambulancedienst rukten uit voor deze melding.

Een van de bewoners raakte ineens onwel toen deze bij de badkamer liep. Hierop heeft de andere bewoner de hulpdiensten gealarmeerd en de andere bewoner meegenomen het huis uit. De politie, welke als eerste ter plaatse was, heeft de bewoners opgevangen en gewacht op de ambulancedienst. De ambulancedienst heeft één van de bewoners nagekeken in de ambulance. De brandweer is de woning in gegaan en heeft verschillende metingen verricht in de woning. Uit deze metingen kwam dat er een geen verhoogde concentratie koolmonoxide aanwezig was.

De politie en brandweer konden hierna retour. De bewoner welke onwel was geworden is door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis. Wat de exacte oorzaak was van de onwelwording is niet bekend.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen