Noordwijk – Zaterdagmiddag heeft omstreeks 13:15 uur een incident plaatsgevonden met een voetganger op de Bosweg te Noordwijk. Twee ambulances, meerdere politie eenheden en de het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam werden opgeroepen voor dit incident.

Ter plaatse was de politie bezig met het reanimeren van de voetganger, de ter plaatse gekomen ambulancedienst nam dit later over. Het opgeroepen traumateam uit Amsterdam landde met de Lifeliner 1 op een naastgelegen veldje. Het traumateam heeft vervolgens het ambulancepersoneel medische assistentie geboden.

Na behandeling in de ambulance is het slachtoffer onder begeleiding van de trauma arts met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter steeg kort daarna op om de trauma arts op te halen bij het ziekenhuis. Wat de exacte toedracht van het incident is is niet bekend.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen