Noordwijkerhout – Donderdagmiddag is omstreeks 12:50 uur een vrachtwagen over een rotonde en een sloot heen geschoten, deze kwam hierna enkele meters verder tot stilstand in het bollenland. De vrachtwagen vernielde tijdens deze crash een lantaarnpaal.

De hulpdiensten werden opgeroepen vanwege een ongeval met voertuigbrand, echter bleek hiervan geen sprake te zijn. De hulpdiensten hebben de bestuurder uit de vrachtwagen geholpen om deze vervolgens door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel te laten behandelen. De ladderwagen van Noordwijk is vervolgens opgeroepen om het slachtoffer met de ladder over het slootje te halen. Toen dit was gedaan werd het slachtoffer vervoerd naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval exact heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De vrachtwagen zal geborgen worden. De lantaarnpaal wordt vervangen door een bedrijf. Ten tijden van dit ongeval was de Schelftweg/Via Nova deels afgesloten.

Foto’s en video: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen