Leiderdorp – Zondagavond 10 april zijn de politie en de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand aan het Winkelhof in Leiderdorp.

Ter plaatse bleken er in de parkeergarage van winkelcentrum enkele winkelwagens van de Albert Heijn in brand te staan. De politie heeft de brand met behulp van een brandblusser geblust. De brandweer heeft na aankomst de brand nageblust. Brandstichting is mogelijk de oorzaak van de brand.

Foto’s: Koen Jongen | District 16 

LEIDERDORP - Zondagavond 10 april zijn de politie en de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand aan het Winkelhof in Leiderdorp. Ter plaatse bleken er in de parkeergarage van winkelcentrum enkele winkelwagens van de Albert Heijn in brand te staan. De politie heeft de brand met behulp van een brandblusser geblust. De brandweer heeft na aankomst de brand nageblust. Brandstichting is mogelijk de oorzaak van de brand.

LEIDERDORP - Zondagavond 10 april zijn de politie en de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand aan het Winkelhof in Leiderdorp. Ter plaatse bleken er in de parkeergarage van winkelcentrum enkele winkelwagens van de Albert Heijn in brand te staan. De politie heeft de brand met behulp van een brandblusser geblust. De brandweer heeft na aankomst de brand nageblust. Brandstichting is mogelijk de oorzaak van de brand.

LEIDERDORP - Zondagavond 10 april zijn de politie en de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand aan het Winkelhof in Leiderdorp. Ter plaatse bleken er in de parkeergarage van winkelcentrum enkele winkelwagens van de Albert Heijn in brand te staan. De politie heeft de brand met behulp van een brandblusser geblust. De brandweer heeft na aankomst de brand nageblust. Brandstichting is mogelijk de oorzaak van de brand.

LEIDERDORP - Zondagavond 10 april zijn de politie en de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand aan het Winkelhof in Leiderdorp. Ter plaatse bleken er in de parkeergarage van winkelcentrum enkele winkelwagens van de Albert Heijn in brand te staan. De politie heeft de brand met behulp van een brandblusser geblust. De brandweer heeft na aankomst de brand nageblust. Brandstichting is mogelijk de oorzaak van de brand.

LEIDERDORP - Zondagavond 10 april zijn de politie en de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand aan het Winkelhof in Leiderdorp. Ter plaatse bleken er in de parkeergarage van winkelcentrum enkele winkelwagens van de Albert Heijn in brand te staan. De politie heeft de brand met behulp van een brandblusser geblust. De brandweer heeft na aankomst de brand nageblust. Brandstichting is mogelijk de oorzaak van de brand.

LEIDERDORP - Zondagavond 10 april zijn de politie en de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand aan het Winkelhof in Leiderdorp. Ter plaatse bleken er in de parkeergarage van winkelcentrum enkele winkelwagens van de Albert Heijn in brand te staan. De politie heeft de brand met behulp van een brandblusser geblust. De brandweer heeft na aankomst de brand nageblust. Brandstichting is mogelijk de oorzaak van de brand.

LEIDERDORP - Zondagavond 10 april zijn de politie en de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand aan het Winkelhof in Leiderdorp. Ter plaatse bleken er in de parkeergarage van winkelcentrum enkele winkelwagens van de Albert Heijn in brand te staan. De politie heeft de brand met behulp van een brandblusser geblust. De brandweer heeft na aankomst de brand nageblust. Brandstichting is mogelijk de oorzaak van de brand.

LEIDERDORP - Zondagavond 10 april zijn de politie en de brandweer opgeroepen voor een gebouwbrand aan het Winkelhof in Leiderdorp. Ter plaatse bleken er in de parkeergarage van winkelcentrum enkele winkelwagens van de Albert Heijn in brand te staan. De politie heeft de brand met behulp van een brandblusser geblust. De brandweer heeft na aankomst de brand nageblust. Brandstichting is mogelijk de oorzaak van de brand.

 

Cookievoorkeuren wijzigen