Leiden  – Zondagavond 10 april heeft er aan de Plesmanlaan in Leiden omstreeks 20:10 uur een aanrijding plaatsgevonden.

Bij de op- en afrit van de rijksweg A44 kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Na controle door het ambulancepersoneel hoefde er niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Een berger zal de voertuigen gaan bergen. Het verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval.

Foto’s : Koen Jongen | District 16 

 

LEIDEN - Zondagavond 10 april heeft er aan de Plesmanlaan in Leiden omstreeks 20:10 uur een aanrijding plaatsgevonden. Bij de op- en afrit van de rijksweg A44 kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Na controle door het ambulancepersoneel hoefde er niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Een berger zal de voertuigen gaan bergen. Het verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval.

LEIDEN - Zondagavond 10 april heeft er aan de Plesmanlaan in Leiden omstreeks 20:10 uur een aanrijding plaatsgevonden. Bij de op- en afrit van de rijksweg A44 kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Na controle door het ambulancepersoneel hoefde er niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Een berger zal de voertuigen gaan bergen. Het verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval.

LEIDEN - Zondagavond 10 april heeft er aan de Plesmanlaan in Leiden omstreeks 20:10 uur een aanrijding plaatsgevonden. Bij de op- en afrit van de rijksweg A44 kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Na controle door het ambulancepersoneel hoefde er niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Een berger zal de voertuigen gaan bergen. Het verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval.

LEIDEN - Zondagavond 10 april heeft er aan de Plesmanlaan in Leiden omstreeks 20:10 uur een aanrijding plaatsgevonden. Bij de op- en afrit van de rijksweg A44 kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Na controle door het ambulancepersoneel hoefde er niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Een berger zal de voertuigen gaan bergen. Het verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval.

LEIDEN - Zondagavond 10 april heeft er aan de Plesmanlaan in Leiden omstreeks 20:10 uur een aanrijding plaatsgevonden. Bij de op- en afrit van de rijksweg A44 kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Na controle door het ambulancepersoneel hoefde er niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Een berger zal de voertuigen gaan bergen. Het verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval.

Cookievoorkeuren wijzigen