Waddinxveen –  De brandweer werd vanmorgen omstreeks half 7 gealarmeerd voor een gebouwbrand op de Plasweg in Waddinxveen.

Ter plaatse betrof het een flinke brand in een warmte kracht koppeling van een kwekerij. De meldkamer schaalde 1 minuut na de eerste alarmering op naar ‘Middelbrand’, hierop kwam ook de Officier van Dienst en de tankautospuit uit Gouda ter plaatse. De brandweer is direct begonnen met een binnenaanval, nadat de brand was geblust kon de tankautospuit van Gouda weer retour eveneens al de autoladder. Omstreeks half 8 werd de autoladder opnieuw gealarmeerd voor de brand op de Plasweg, dit omdat er nog steeds wat rook uit de schoorsteen kwam. De brandweer heeft de schoorsteenkap eraf gehaald, om te kijken of de brand daadwerkelijk uit was. Omstreeks 9 uur kon de brandweer weer retour. Hoe de brand is ontstaan is echter niet bekend. Ten tijden van het incident was een gedeelte van de Plasweg afgesloten voor het verkeer.

Foto’s en video: Sven Poeze

 

IMG_8268 (Kopie) IMG_8267 - kopie (Kopie) IMG_8272 (Kopie) IMG_8273 (Kopie) IMG_8270 - kopie (Kopie)  IMG_8296 (Kopie) IMG_8299 (Kopie) IMG_8302 (Kopie) IMG_8303 (Kopie) IMG_8309 (Kopie) IMG_8314 (Kopie) IMG_8315 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen