Leiderdorp – Vanavond om 21:47 uur zijn de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de A4 Links thv 30,6 bij Leiderdorp.

Ter plaatse bleek er een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een bestelbus met aanhanger en een personenauto. Bij de aanrijding is de aanhanger, welke gevuld was met schoenendozen, gekanteld en open gegaan waardoor het wegdek bezaaid werd met schoenen en schoenendozen.  De ambulancedienst is met spoed ter plaatse gekomen en in eerste instantie bleek er van letsel geen sprake te zijn. Echter begon na ongeveer een uur een vrouw welke betrokken was geraakt bij het ongeval zich niet lekker te voelen waarop is besloten voor de zekerheid een ambulance ter plaatse te laten komen om haar te controleren. De vrouw is door de ambulancedienst, welke met spoed ter plaatse is gekomen gecontroleerd en uiteindelijk door hen naar huis gebracht. De bestuurder van de bestelbus is na een blaastest door de politie meegenomen naar het bureau nadat er een indicatie was dat de bestuurder alcohol gedronken zou hebben. Dit zal op het bureau moeten blijken waar de man op een (AAA) Adem Analyse Apparaat moet blazen. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om alle voertuigen te bergen.

Foto’s en video: Koen Jongen | District 16 

 

IMG_4089 (Kopie) IMG_4091 (Kopie) IMG_4092 (Kopie) IMG_4093 (Kopie) IMG_4095 (Kopie) IMG_4096 (Kopie)   IMG_4106 (Kopie)  IMG_4118 (Kopie)  IMG_4126 (Kopie) IMG_4128 (Kopie) IMG_4132 (Kopie) IMG_4136 (Kopie) IMG_4139 (Kopie)    IMG_4161 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen