Alphen aan den Rijn – Woensdagmorgen omstreeks 8.35 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een kop-staart aanrijding op de Albert Schweitzerbrug in de richting van het centrum.

Naast 2 ambulances werd ook de brandweer opgeroepen voor het assisteren van de ambulance. De brandweer heeft de voertuigen veiliggesteld maar hadden verder weinig te doen waarop de brandweer al vrij snel retour kon. Bij het ongeval is 1 persoon (voorste busje) gewond geraakt, de andere bestuurder van het achterste busje kwam met de schrik vrij. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Omstreeks half 11 was de weg weer volledig open voor al het verkeer.

Foto’s: Josh Walet –  www.joshwalet.com

DSC_6629_Fotor (Kopie) DSC_6632_Fotor (Kopie) DSC_6634_Fotor (Kopie) DSC_6645_Fotor (Kopie) DSC_6647_Fotor (Kopie)

 

Cookievoorkeuren wijzigen