Nieuwerkerk aan den IJssel – De brandweer werd vanavond omstreeks kwart over 8 gealarmeerd voor een woningbrand op het Gladioolveld in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Bij aankomst van de brandweer waren er flinke vlammen waarneembaar, de brandweer is direct begonnen met het blussen van de brand. De gealarmeerde autoladder uit Gouda is wel ter plaatse gekomen maar kon al vrij snel weer retour.De brand was ontstaan in een wasdroger. Een ambulance is ook ter plaatse gekomen om slachtoffer te onderzoeken, het slachtoffer is uiteindelijk niet vervoerd naar het ziekenhuis. De wasdroger is door de brandweer uit de woning gehaald. De brandweer heeft  de omliggende woningen gecontroleerd op koolmonoxide, toen het sein veilig gegeven was kon iedereen weer terug naar hun woning.

Foto’s : Sven PoezeIMG_8186 (Kopie) IMG_8189 (Kopie) IMG_8198 (Kopie) IMG_8200 (Kopie) IMG_8202 (Kopie) IMG_8205 (Kopie) IMG_8206 (Kopie) IMG_8214 (Kopie) IMG_8215 (Kopie) IMG_8217 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen