Leiderdorp – Vanavond zijn de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Persant Snoepweg in Leiderdorp. Ter plaatse bleek een kop-staart botsing te hebben plaatsgevonden tussen twee voertuigen. De ambulancedienst is met spoed ter plaatse gekomen, maar bij aankomst bleek van letsel geen sprake. Wel zijn beide voertuigen door het ongeval flink beschadigd geraakt. Een berger komt ter plaatse om een van de voertuigen, welke niet meer verder kon rijden, te bergen. Door het ongeval is een van de rijbanen gestremd geweest gedurende het incident. Wel kon het verkeer uit beide richtingen met behulp van de politie langs het ongeval rijden.

Foto’s : Koen Jongen | District 16 IMG_3839 (Kopie) IMG_3843 (Kopie) IMG_3845 (Kopie) IMG_3849 (Kopie) IMG_3850 (Kopie) IMG_3851 (Kopie) IMG_3861 (Kopie) IMG_3863 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen