Moordrecht – De hulpdiensten werden vanmorgen omstreeks 8 uur gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Schielands Hoge Zeedijk West in Moordrecht.

Ter plaatse had er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval had de personenauto een lantaarnpaal geraakt en is van de dijk afgereden, de personenauto lag op zijn dak op het fietspad. Van een beknelling was uiteindelijk geen sprake, het slachtoffer is met behulp van omstanders uit zijn voertuig gehaald. Hierop werd ook het grootste deel van de brandweervoertuigen geannuleerd; alleen de brandweer van post Moordrecht is ter plaatse gekomen voor eventuele hand en span diensten. Een berger is heeft het voertuig geborgen vanaf het fietspad, zodat het overige gemotoriseerde verkeer geen overlast meer had van het ongeval Hoe het eenzijdige ongeval precies heeft kunnen gebeuren is echter niet bekend.

Foto’s : Sven Poeze & Rob de JongIMG_8163 (Kopie)IMG_8165 (Kopie) IMG_8166 (Kopie) IMG_8168 (Kopie) IMG_8169 (Kopie) Ongeval Schielands Hoge Zeedijk West MDT (1) Ongeval Schielands Hoge Zeedijk West MDT (2) Ongeval Schielands Hoge Zeedijk West MDT (3) Ongeval Schielands Hoge Zeedijk West MDT (4) Ongeval Schielands Hoge Zeedijk West MDT (5) Ongeval Schielands Hoge Zeedijk West MDT (6)IMG_8171 (Kopie) IMG_8172 (Kopie) IMG_8174 (Kopie) Ongeval Schielands Hoge Zeedijk West MDT (7) Ongeval Schielands Hoge Zeedijk West MDT (8) Ongeval Schielands Hoge Zeedijk West MDT (9) Ongeval Schielands Hoge Zeedijk West MDT (10)

Cookievoorkeuren wijzigen