Leiden – Vanmiddag zijn om 13:17 uur de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Maresingel met de Koningstraat in Leiden. Ter plaatse bleken een scooterrijdster een fietsster met elkaar in botsing te zijn gekomen. De bestuurdster van de scooter raakte hierbij gewond en liep een beenbreuk op. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft het slachtoffer op straat gestabiliseerd waarop zij is vervoerd naar het ziekenhuis.
De fietsster wilde vanaf de Koningstraat oversteken richting de Langegracht toen de scooterrijster, welke vanaf de Maresingel kwam haar aanreed. De verkeersdienst van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. De scooter zal door de politie worden meegenomen naar het bureau waar deze op de rollerbank zal gaan om te controleren of de scooter te hard gaat.

Foto’s : Koen Jongen | District 16 IMG_3739 (Kopie) IMG_3714 (Kopie) IMG_3724 (Kopie) IMG_3721 (Kopie) IMG_3720 (Kopie) IMG_3719 (Kopie) IMG_3717 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen