Capelle aan den IJssel - Deze middag werden de hulpdiensten waaronder een ambulance van de regio Hollands Midden en het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een ongeval op de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. Ter plaatse was een motorrijder hard ten val gekomen.

De motorrijder gleed door onbekende reden uit en kwam hard ten val met zijn motor en knalde daarbij tegen een lantaarnpaal. De hulpdiensten hebben zich direct ontfermd over het slachtoffer, het Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse welke landde op een naastgelegen bedrijventerrein. Na enige tijd werd de motorrijder met onbekende verwondingen met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum vervoerd. Toen het slachtoffer vervoerd werd kon het Mobiel Medisch Team retour.

De motor raakte zwaar beschadigd en is geborgen door kennissen van de motorrijder. Ook de lantaarnpaal heeft een harde klap gehad, deze is finaal uit de grond gereden en brak doormidden en zal vervangen moeten worden. De Hoofdweg is enige tijd afgesloten geweest voor het overige verkeer.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0746 (Kopie) DSC_0747 (Kopie) DSC_0748 (Kopie) DSC_0750 (Kopie) DSC_0752 (Kopie) DSC_0753 (Kopie) DSC_0754 (Kopie) DSC_0758 (Kopie) DSC_0764 (Kopie) DSC_0768 (Kopie) DSC_0769 (Kopie) DSC_0771 (Kopie)

 

Cookievoorkeuren wijzigen