Leiderdorp – Vanavond zijn de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een incident op de Zijldijk in Leiderdorp.


De hulpdiensten hadden melding gekregen van een paraglider die uit de lucht gestort zou zijn. De politie en de ambulancedienst zijn hierop met spoed aanrijdend gegaan. Ter plaatse bleek het incident zich aan de overkant van de Zijl te hebben afgespeeld. Aldaar was de desbetreffende paraglider door nog onbekende oorzaak het water in gevallen. Een persoon welke getuige was van het incident vertelde dat hij dacht dat de paraglider naar beneden zou storten. Uiteindelijk viel de paraglider aan de overkant van het water, aan de andere kant van het dijkje het water in. De politie is door enkele kinderen welke aan het varen waren naar het incident gebracht waarop de situatie hebben bekeken. Aldaar bleek dat de paraglider niet gewond was geraakt en dat de assistentie van de ambulancedienst niet nodig was.  Van de paraglider zijn door de politie enkele gegevens genoteerd. Dezelfde kinderen hebben de politie weer afgezet op de Zijldijk in Leiderdorp. Al met al dus goed afgelopen

Foto’s : Koen Jongen | District 16 

IMG_3793 (Kopie) IMG_3794 (Kopie) IMG_3796 (Kopie) IMG_3797 (Kopie) IMG_3799 (Kopie) IMG_3801 (Kopie) IMG_3803 (Kopie) IMG_3805 (Kopie) IMG_3806 (Kopie) IMG_3809 (Kopie) IMG_3812 (Kopie) IMG_3813 (Kopie)

 

Cookievoorkeuren wijzigen