Boskoop – Zaterdagmiddag 2 april omstreeks 11:30 uur werden ambulance en politie opgeroepen voor een ongeval op de Omloop in Boskoop.

Ter plaatse bleek dat een wielrenner tegen een wegversmalling aangereden was en is daarbij lelijk te val gekomen. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld en  geplankt meegenomen in de ambulance naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

Foto’s : Jasper van Reenen

Wielrenner komt lelijk de val, Omloop in Boskoop

BOSKOOP - Zaterdagmiddag 2 april omstreeks 11:30 uur werden ambulance en politie opgeroepen voor een ongeval op de Omloop in Boskoop. Ter plaatse bleek dat een wielrenner tegen een wegversmalling aangereden was en is daarbij lelijk te val gekomen. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld geplankt meegenomen in de ambulance naar een ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

BOSKOOP - Zaterdagmiddag 2 april omstreeks 11:30 uur werden ambulance en politie opgeroepen voor een ongeval op de Omloop in Boskoop. Ter plaatse bleek dat een wielrenner tegen een wegversmalling aangereden was en is daarbij lelijk te val gekomen. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld geplankt meegenomen in de ambulance naar een ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

BOSKOOP - Zaterdagmiddag 2 april omstreeks 11:30 uur werden ambulance en politie opgeroepen voor een ongeval op de Omloop in Boskoop. Ter plaatse bleek dat een wielrenner tegen een wegversmalling aangereden was en is daarbij lelijk te val gekomen. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld geplankt meegenomen in de ambulance naar een ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

BOSKOOP - Zaterdagmiddag 2 april omstreeks 11:30 uur werden ambulance en politie opgeroepen voor een ongeval op de Omloop in Boskoop. Ter plaatse bleek dat een wielrenner tegen een wegversmalling aangereden was en is daarbij lelijk te val gekomen. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld geplankt meegenomen in de ambulance naar een ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

BOSKOOP - Zaterdagmiddag 2 april omstreeks 11:30 uur werden ambulance en politie opgeroepen voor een ongeval op de Omloop in Boskoop. Ter plaatse bleek dat een wielrenner tegen een wegversmalling aangereden was en is daarbij lelijk te val gekomen. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld geplankt meegenomen in de ambulance naar een ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

BOSKOOP - Zaterdagmiddag 2 april omstreeks 11:30 uur werden ambulance en politie opgeroepen voor een ongeval op de Omloop in Boskoop. Ter plaatse bleek dat een wielrenner tegen een wegversmalling aangereden was en is daarbij lelijk te val gekomen. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld geplankt meegenomen in de ambulance naar een ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

BOSKOOP - Zaterdagmiddag 2 april omstreeks 11:30 uur werden ambulance en politie opgeroepen voor een ongeval op de Omloop in Boskoop. Ter plaatse bleek dat een wielrenner tegen een wegversmalling aangereden was en is daarbij lelijk te val gekomen. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld geplankt meegenomen in de ambulance naar een ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

Cookievoorkeuren wijzigen