Leiden – Vanmiddag om 16:34 uur werden  de politie en de brandweer gealarmeerd voor een melding van een wateroverlast op de Kiekendiefhorst in Leiden.

Ter plaatse bleek er flinke een waterleiding te zijn gesprongen wat voor grote wateroverlast in de straat zorgde. Een groot gedeelte van het water stroomde een nabijgelegen fietstunneltje in waardoor deze door de politie werd afgesloten. Eén fiets is deels verdwenen in het gat wat is veroorzaakt door de gesprongen waterleiding. De politie heeft de omgeving van de gesprongen waterleiding afgezet. Waterleidingbedrijf Dunea is ter plaatse gekomen en heeft de waterleiding afgesloten. Mensen in de omgeving hebben enige tijd geen water gehad.

Foto’s en video : Koen Jongen | District 16 

IMG_3667 (Kopie) IMG_3676 (Kopie) IMG_3681 (Kopie) IMG_3690 (Kopie) IMG_3694 (Kopie) IMG_3698 (Kopie) IMG_3702 (Kopie) IMG_3704 (Kopie) IMG_3706 (Kopie) IMG_3707 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen