Buitenkaag - De hulpdiensten waaronder het mobiel medische team werden vanmorgen omstreeks half 6 gealarmeerd voor een voertuig te water op de Hoofdweg in Buitenkaag.

De brandweer schaalde enkele minuten later na de eerste alarmering op naar ”Middel Waterongeval”. Ter plaatse was er een personenauto door nog een onbekende oorzaak tegen een boom gereden en daarna kwam de auto in het water terecht. De persoon is door de brandweer duikers uit het voertuig gehaald, waarna de hulpdiensten direct zijn begonnen met de reanimatie. Echter mocht alle hulp niet meer baten en is het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen overleden. De verkeers ongevallen analyse van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Na dat het onderzoek was afgerond heeft de berger de personenauto geborgen.

Foto’s : Robert van Voorst

IMG_4935 (Kopie) IMG_4941 (Kopie) IMG_4944 (Kopie) IMG_4948 (Kopie) IMG_4958 (Kopie) IMG_4959 (Kopie) IMG_4963 (Kopie) IMG_4975 (Kopie) IMG_4982 (Kopie) IMG_4983 (Kopie) IMG_4996 (Kopie) IMG_5000 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen