Leiderdorp – Vanavond is brandweerpost Leiderdorp gealarmeerd voor een melding van een buitenbrand bij het Winkelhof in Leiderdorp.

Ter plaatse bleek in de parkeergarage van winkelcentrum Winkelhof een fiets in brand te staan. Een medewerker van Sportcity wat is gevestigd in het Winkelhof blustte de brand met een brandblusser. Brandweer Leiderdorp was snel ter plaatse aangezien op de kazerne de wekelijkse oefenavond gaande was. Zij hebben de brand nageblust met een straal hoge druk waarop zij weer retour konden gaan naar de kazerne. Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij wat zich verspreidde en bleef hangen in de parkeergarage. Vrij zeker is is dat de brand is aangestoken. De politie zal de gemeente inlichten welke de fiets zal verwijderen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_3576 (Kopie) IMG_3577 (Kopie) IMG_3579 (Kopie) IMG_3586 (Kopie) IMG_3587 (Kopie) IMG_3593 (Kopie) IMG_3597 (Kopie) IMG_3600 (Kopie) IMG_3601 (Kopie) IMG_3602 (Kopie) IMG_3603 (Kopie) IMG_3604 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen