Dinsdagmorgen werden de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Rijksweg A4 ter hoogte van hectometerpaal 30,6 bij Leiderdorp.

Ter plaatse bleek een flink ongeval te hebben plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Door het ongeval waren verschillende rijstroken bezaaid met glas en onderdelen van voertuigen waarop op alle rijstroken een rood kruis is gezet. Bij het ongeval raakte één persoon gewond. Het slachtoffer is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. Het zwarte voertuig zou het andere voertuig hebben geramd waarop beide voertuigen richting de berm zijn gereden. Een berger zal ter plaatse komen om beide voertuigen af te slepen. Nadat het wegdek was schoongeveegd en de voertuigen door een berger zijn geborgen zijn alle rijstroken weer vrijgegeven en konden de hulpdiensten retour.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Koen LDP (1) Koen LDP (3) Koen LDP (4) Koen LDP (5) Koen LDP (8) Koen LDP (9) Koen LDP (12) Koen LDP (13) Koen LDP (16) Koen LDP (17) Koen LDP (19) Koen LDP (20)

 

Cookievoorkeuren wijzigen