Moordrecht - De brandweer van post Moordrecht werd op deze stormachtige middag gealarmeerd voor een stormschade op De Griend in Moordrecht. Ter plaatse aangekomen bleek een gedeelte van een dakrand los te zijn gewaaid en ging flink op en neer door de stevige wind.

De autoladder uit Gouda werd ook gealarmeerd zodat men het dak op kon. Terwijl de autoladder onderweg was maakte brandweer Moordrecht een aantal zandzakken klaar bij een nabijgelegen bouwplaats. Toen de autoladder ter plaatse kwam ging men het dak op en plaatste daar de zandzakken als tijdelijke oplossing. Toen het dak goed veiliggesteld was kon men weer inpakken en retour post.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0719 (Kopie)DSC_0729 (Kopie) DSC_0723 (Kopie) DSC_0725 (Kopie) DSC_0726 (Kopie) DSC_0734 (Kopie) DSC_0739 (Kopie) DSC_0743 (Kopie) DSC_0744 (Kopie) DSC_0745 (Kopie)

 

Cookievoorkeuren wijzigen