Waddinxveen – Zondagmorgen 27 maart omstreeks 6:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de rijksweg A12 bij ter hoogte van Waddinxveen.

Ter plaatse had er een ongeval plaats gevonden tussen een personenauto en een bestelbusje, bij het ongeval kwam de personenauto op z’n zijkant terecht. De gealarmeerde brandweer is ter plaatse gekomen maar er zat echter niemand bekneld, al vrij snel kon de brandweer weer retour. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft een aantal personen gecontroleerd op letsel, echter is het niet bekend of er personen zijn vervoerd richting het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf BCU heeft beide voertuigen geborgen. Ten tijde van het incident werd het overige verkeer over de vluchtstrook geleid.

Foto’s : Sven Poeze

WADDINXVEEN - Zondagmorgen 27 maart omstreeks 6:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de rijksweg A12 bij ter hoogte van Waddinxveen. Ter plaatse had er een ongeval plaats gevonden tussen een personenauto en een bestelbusje, bij het ongeval kwam de personenauto op z'n zijkant terecht. De gealarmeerde brandweer is ter plaatse gekomen maar er zat echter niemand bekneld, al vrij snel kon de brandweer weer retour. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft een aantal personen gecontroleerd op letsel, echter is het niet bekend of er personen zijn vervoerd richting het ziekenhuis. Bergingsbedrijf BCU heeft beide voertuigen geborgen. Ten tijde van het incident werd het overige verkeer over de vluchtstrook geleid.

WADDINXVEEN - Zondagmorgen 27 maart omstreeks 6:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de rijksweg A12 bij ter hoogte van Waddinxveen. Ter plaatse had er een ongeval plaats gevonden tussen een personenauto en een bestelbusje, bij het ongeval kwam de personenauto op z'n zijkant terecht. De gealarmeerde brandweer is ter plaatse gekomen maar er zat echter niemand bekneld, al vrij snel kon de brandweer weer retour. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft een aantal personen gecontroleerd op letsel, echter is het niet bekend of er personen zijn vervoerd richting het ziekenhuis. Bergingsbedrijf BCU heeft beide voertuigen geborgen. Ten tijde van het incident werd het overige verkeer over de vluchtstrook geleid.

WADDINXVEEN - Zondagmorgen 27 maart omstreeks 6:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de rijksweg A12 bij ter hoogte van Waddinxveen. Ter plaatse had er een ongeval plaats gevonden tussen een personenauto en een bestelbusje, bij het ongeval kwam de personenauto op z'n zijkant terecht. De gealarmeerde brandweer is ter plaatse gekomen maar er zat echter niemand bekneld, al vrij snel kon de brandweer weer retour. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft een aantal personen gecontroleerd op letsel, echter is het niet bekend of er personen zijn vervoerd richting het ziekenhuis. Bergingsbedrijf BCU heeft beide voertuigen geborgen. Ten tijde van het incident werd het overige verkeer over de vluchtstrook geleid.

WADDINXVEEN - Zondagmorgen 27 maart omstreeks 6:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de rijksweg A12 bij ter hoogte van Waddinxveen. Ter plaatse had er een ongeval plaats gevonden tussen een personenauto en een bestelbusje, bij het ongeval kwam de personenauto op z'n zijkant terecht. De gealarmeerde brandweer is ter plaatse gekomen maar er zat echter niemand bekneld, al vrij snel kon de brandweer weer retour. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft een aantal personen gecontroleerd op letsel, echter is het niet bekend of er personen zijn vervoerd richting het ziekenhuis. Bergingsbedrijf BCU heeft beide voertuigen geborgen. Ten tijde van het incident werd het overige verkeer over de vluchtstrook geleid.

WADDINXVEEN - Zondagmorgen 27 maart omstreeks 6:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de rijksweg A12 bij ter hoogte van Waddinxveen. Ter plaatse had er een ongeval plaats gevonden tussen een personenauto en een bestelbusje, bij het ongeval kwam de personenauto op z'n zijkant terecht. De gealarmeerde brandweer is ter plaatse gekomen maar er zat echter niemand bekneld, al vrij snel kon de brandweer weer retour. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft een aantal personen gecontroleerd op letsel, echter is het niet bekend of er personen zijn vervoerd richting het ziekenhuis. Bergingsbedrijf BCU heeft beide voertuigen geborgen. Ten tijde van het incident werd het overige verkeer over de vluchtstrook geleid.

WADDINXVEEN - Zondagmorgen 27 maart omstreeks 6:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de rijksweg A12 bij ter hoogte van Waddinxveen. Ter plaatse had er een ongeval plaats gevonden tussen een personenauto en een bestelbusje, bij het ongeval kwam de personenauto op z'n zijkant terecht. De gealarmeerde brandweer is ter plaatse gekomen maar er zat echter niemand bekneld, al vrij snel kon de brandweer weer retour. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft een aantal personen gecontroleerd op letsel, echter is het niet bekend of er personen zijn vervoerd richting het ziekenhuis. Bergingsbedrijf BCU heeft beide voertuigen geborgen. Ten tijde van het incident werd het overige verkeer over de vluchtstrook geleid.

WADDINXVEEN - Zondagmorgen 27 maart omstreeks 6:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de rijksweg A12 bij ter hoogte van Waddinxveen. Ter plaatse had er een ongeval plaats gevonden tussen een personenauto en een bestelbusje, bij het ongeval kwam de personenauto op z'n zijkant terecht. De gealarmeerde brandweer is ter plaatse gekomen maar er zat echter niemand bekneld, al vrij snel kon de brandweer weer retour. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft een aantal personen gecontroleerd op letsel, echter is het niet bekend of er personen zijn vervoerd richting het ziekenhuis. Bergingsbedrijf BCU heeft beide voertuigen geborgen. Ten tijde van het incident werd het overige verkeer over de vluchtstrook geleid.

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen