Leiderdorp – Aan het einde van de middag is de politie ter plaatse gegaan naar een pand aan de Zijldijk in Leiderdorp.

Agenten hadden een tip gekregen van een mogelijke hennepplantage aldaar. Ter plaatse troffen de agenten inderdaad een hennepplantage aan, hierbij is door de politie één aanhouding verricht. Volgens de politie gaat het om een grote hoeveelheid hennep. Een speciaal hennepteam is met twee bussen ter plaatse gekomen om de hennep ter plaatse te vernietigen. Al het apparatuur wat voor het kweken van hennep word gebruikt is door de politie in beslag genomen en zal ook door het hennepteam worden meegenomen. Om hoeveel planten het precies gaat kon de politie nog niets over zeggen.

Foto’s : Koen Jongen | District 16 

IMG_3462 (Kopie) IMG_3463 (Kopie) IMG_3464 (Kopie) IMG_3466 (Kopie) IMG_3470 (Kopie) IMG_3471 (Kopie) IMG_3474 (Kopie) IMG_3476 (Kopie) IMG_3478 (Kopie) IMG_3480 (Kopie) IMG_3484 (Kopie)

 

Cookievoorkeuren wijzigen