Katwijk  – Maandagmorgen 21 maart omstreeks 4:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een gebouwbrand op de Jan Evertsenlaan in Katwijk.

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak waarna de brandweer met meerdere een heden ter plaatsen is gegaan, ongeveer een half uur na de eerste alarmering had de brandweer al opgeschaald naar ”Zeer Grote Brand – Grip 1” Volgens de brandweer gaat het om een leegstaand pand waar Servo Berkel Prior gevestigd was. De brandweer zet groot materieel in om uitbreiding naar school, politiebureau en garage te voorkomen. Het advies luid houd ramen en deuren gesloten. Omstreeks half 9 is het sein ”Brandmeester” gegeven, de brandweer is nog wel enige tijd bezig met het nablussen van de brand.

Update : Verbrande resten die in omgeving van brand in Katwijk  zijn aangetroffen is geen asbest, gemeente is gestart met het schoonmaken. Heeft u verbrand materiaal in de tuin liggen?  Dan mag dit bij het huisvuil weggegooid worden

Foto’s : Koen Jongen | District 16 

KATWIJK - Maandagmorgen 21 maart omstreeks 4:00 uur is er een melding binnen gekomen van een brand op de Jan Evertsenlaan in Katwijk. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak waarna de brandweer met meerdere een heden ter plaatsen is gegaan. Volgens de brandweer gaat het om een leegstaand pand waar Servo Berkel Prior gevestigd was. De brandweer zet groot materieel in om uitbreiding naar school, politiebureau en garage te voorkomen. Het advies luid houd ramen en deuren gesloten. Later meer.

KATWIJK - Maandagmorgen 21 maart omstreeks 4:00 uur is er een melding binnen gekomen van een brand op de Jan Evertsenlaan in Katwijk. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak waarna de brandweer met meerdere een heden ter plaatsen is gegaan. Volgens de brandweer gaat het om een leegstaand pand waar Servo Berkel Prior gevestigd was. De brandweer zet groot materieel in om uitbreiding naar school, politiebureau en garage te voorkomen. Het advies luid houd ramen en deuren gesloten. Later meer.

KATWIJK - Maandagmorgen 21 maart omstreeks 4:00 uur is er een melding binnen gekomen van een brand op de Jan Evertsenlaan in Katwijk. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak waarna de brandweer met meerdere een heden ter plaatsen is gegaan. Volgens de brandweer gaat het om een leegstaand pand waar Servo Berkel Prior gevestigd was. De brandweer zet groot materieel in om uitbreiding naar school, politiebureau en garage te voorkomen. Het advies luid houd ramen en deuren gesloten. Later meer.

KATWIJK - Maandagmorgen 21 maart omstreeks 4:00 uur is er een melding binnen gekomen van een brand op de Jan Evertsenlaan in Katwijk. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak waarna de brandweer met meerdere een heden ter plaatsen is gegaan. Volgens de brandweer gaat het om een leegstaand pand waar Servo Berkel Prior gevestigd was. De brandweer zet groot materieel in om uitbreiding naar school, politiebureau en garage te voorkomen. Het advies luid houd ramen en deuren gesloten. Later meer.

KATWIJK - Maandagmorgen 21 maart omstreeks 4:00 uur is er een melding binnen gekomen van een brand op de Jan Evertsenlaan in Katwijk. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak waarna de brandweer met meerdere een heden ter plaatsen is gegaan. Volgens de brandweer gaat het om een leegstaand pand waar Servo Berkel Prior gevestigd was. De brandweer zet groot materieel in om uitbreiding naar school, politiebureau en garage te voorkomen. Het advies luid houd ramen en deuren gesloten. Later meer.

KATWIJK - Maandagmorgen 21 maart omstreeks 4:00 uur is er een melding binnen gekomen van een brand op de Jan Evertsenlaan in Katwijk. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak waarna de brandweer met meerdere een heden ter plaatsen is gegaan. Volgens de brandweer gaat het om een leegstaand pand waar Servo Berkel Prior gevestigd was. De brandweer zet groot materieel in om uitbreiding naar school, politiebureau en garage te voorkomen. Het advies luid houd ramen en deuren gesloten. Later meer.

KATWIJK - Maandagmorgen 21 maart omstreeks 4:00 uur is er een melding binnen gekomen van een brand op de Jan Evertsenlaan in Katwijk. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak waarna de brandweer met meerdere een heden ter plaatsen is gegaan. Volgens de brandweer gaat het om een leegstaand pand waar Servo Berkel Prior gevestigd was. De brandweer zet groot materieel in om uitbreiding naar school, politiebureau en garage te voorkomen. Het advies luid houd ramen en deuren gesloten. Later meer.

KATWIJK - Maandagmorgen 21 maart omstreeks 4:00 uur is er een melding binnen gekomen van een brand op de Jan Evertsenlaan in Katwijk. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak waarna de brandweer met meerdere een heden ter plaatsen is gegaan. Volgens de brandweer gaat het om een leegstaand pand waar Servo Berkel Prior gevestigd was. De brandweer zet groot materieel in om uitbreiding naar school, politiebureau en garage te voorkomen. Het advies luid houd ramen en deuren gesloten. Later meer.
KATWIJK - Maandagmorgen 21 maart omstreeks 4:00 uur is er een melding binnen gekomen van een brand op de Jan Evertsenlaan in Katwijk. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak waarna de brandweer met meerdere een heden ter plaatsen is gegaan. Volgens de brandweer gaat het om een leegstaand pand waar Servo Berkel Prior gevestigd was. De brandweer zet groot materieel in om uitbreiding naar school, politiebureau en garage te voorkomen. Het advies luid houd ramen en deuren gesloten. Later meer.

KATWIJK - Maandagmorgen 21 maart omstreeks 4:00 uur is er een melding binnen gekomen van een brand op de Jan Evertsenlaan in Katwijk. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak waarna de brandweer met meerdere een heden ter plaatsen is gegaan. Volgens de brandweer gaat het om een leegstaand pand waar Servo Berkel Prior gevestigd was. De brandweer zet groot materieel in om uitbreiding naar school, politiebureau en garage te voorkomen. Het advies luid houd ramen en deuren gesloten. Later meer.

KATWIJK - Maandagmorgen 21 maart omstreeks 4:00 uur is er een melding binnen gekomen van een brand op de Jan Evertsenlaan in Katwijk. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak waarna de brandweer met meerdere een heden ter plaatsen is gegaan. Volgens de brandweer gaat het om een leegstaand pand waar Servo Berkel Prior gevestigd was. De brandweer zet groot materieel in om uitbreiding naar school, politiebureau en garage te voorkomen. Het advies luid houd ramen en deuren gesloten. Later meer.

KATWIJK - Maandagmorgen 21 maart omstreeks 4:00 uur is er een melding binnen gekomen van een brand op de Jan Evertsenlaan in Katwijk. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak waarna de brandweer met meerdere een heden ter plaatsen is gegaan. Volgens de brandweer gaat het om een leegstaand pand waar Servo Berkel Prior gevestigd was. De brandweer zet groot materieel in om uitbreiding naar school, politiebureau en garage te voorkomen. Het advies luid houd ramen en deuren gesloten. Later meer.

 

 

KATWIJK - Maandagmorgen 21 maart omstreeks 4:00 uur is er een melding binnen gekomen van een brand op de Jan Evertsenlaan in Katwijk. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak waarna de brandweer met meerdere een heden ter plaatsen is gegaan. Volgens de brandweer gaat het om een leegstaand pand waar Servo Berkel Prior gevestigd was. De brandweer zet groot materieel in om uitbreiding naar school, politiebureau en garage te voorkomen. Het advies luid houd ramen en deuren gesloten. Later meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen