Waddinxveen – Tijdens de avondspits heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Beijerincklaan (N453) bij Waddinxveen. Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken.

Ondanks de grote materiële schade bij twee voertuigen waren er geen gewonden. De twee betreffende voertuigen moesten wel met de berger worden afgesleept, het derde voertuig had slechts lichte schade en kon op eigen kracht de weg vervolgen. Door het ongeluk was er tijdelijk maar één rijstrook beschikbaar wat tot enig overlast leidde op de Beijerincklaan. Men heeft eerst de weg vrijgemaakt en vervolgens het papierwerk op de parallel lopende Tweede Bloksweg in orde gemaakt. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Ongeval Beijerincklaan WDN 01 Ongeval Beijerincklaan WDN 02 Ongeval Beijerincklaan WDN 03 Ongeval Beijerincklaan WDN 04 Ongeval Beijerincklaan WDN 05 Ongeval Beijerincklaan WDN 06 Ongeval Beijerincklaan WDN 07 Ongeval Beijerincklaan WDN 08 Ongeval Beijerincklaan WDN 09 Ongeval Beijerincklaan WDN 10 Ongeval Beijerincklaan WDN 11

Cookievoorkeuren wijzigen