Leiden –  Aan het einde van de maandagochtend werd de brandweer van Leiden gealarmeerd voor een melding van een dienstverlening aan de Doelengracht met de Groenhazengracht in Leiden.

Ter plaatse bleek op de hoek van de Doelengracht met de Groenhazengracht een vrachtwagen zich te hebben vastgereden tegen de gevel van Friese brood- en banketbakkerij. Omdat de brandweer ter plaatse weinig kon betekenen kon zij alweer snel retour gaan. De vrachtwagenchauffeur kon de bocht niet maken en zegt uiteindelijk weg te zijn gegleden met zijn achterkant waardoor hij tegen de zonwering van de Friese brood- en banketbakkerij aan is gereden, wat vervolgens hierdoor kapot is gegaan. Een berger is uiteindelijk ter plaatse gekomen waarop hij het voertuig heeft los getrokken. Het verkeer op de Doelengracht en de Groenhazengracht is door het incident lange tijd gestremd geweest. Omstreeks half 3 was het voertuig de smalle straat uit waarop hij zijn weg kon vervolgen.

Foto’s : Wouter Hoeben & Koen Jongen | District 16 

LDN Wouter (5) LDN Wouter (3) Leiden dienstverlening (8) Leiden dienstverlening (7) Leiden dienstverlening (3)

Leiden dienstverlening (20) Leiden dienstverlening (23)

Cookievoorkeuren wijzigen