Warmond - De hulpdiensten werden vanmorgen omstreeks tien over 9 gealarmeerd voor een woningbrand aan de Faljerin in Warmond.

Ter plaatse betrof het een flinke brand in een recreatiewoning. Niet veel later na de eerste alarmering werd er opgeschaald naar middelbrand, hierop kwamen meerdere brandweervoertuigen ter plaatse. De brand bevond zich op een eiland, de brandweer is door middel van de brandweerboot naar het eiland gevaren en is direct begonnen met het blussen. Rond 12:00 uur werd het sein brandmeester gegeven. Bij de brand is één persoon gewond geraakt. De brandweer van Kennemerland is ook ter plaatse gekomen voor ondersteuning. Een gedeelte van het dak is gesloopt door de brandweer om de brand volledig uit te krijgen.

Foto’s : Bollenstreekomroep.nl

 BRAND (1) BRAND (2) BRAND (3) BRAND (4) BRAND (5) BRAND (6)

      

Cookievoorkeuren wijzigen