Bergambacht - Vrijdagavond om 20:30 werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval op de Molenlaan in Bergambacht. Bij een versmalling bleek een auto frontaal op een tractor te zijn gebotst.

Aangezien de auto nog niet dicht bij de wegversmalling was besloot de tractorchauffeur als eerste de versmalling te passeren. De auto uit tegenovergestelde richting hield in eerste instantie ook rechts. Al snel maakte de auto toch aanstalte om de wegversmalling als eerste te passeren. De tractorbestuurder remde af maar een botsing bleek onvermijdelijk. De auto reed zonder te remmen tegen de tractor aan. De wat oudere bestuurder gaf aan de tractor niet op tijd te hebben gezien.

De autobestuurder is ter plaatse behandeld in de ambulance en enige tijd later vervoerd naar het ziekenhuis. De twee inzittenden van de tractor kwamen met de schrik vrij. Ook de tractor zelf kwam er nagenoeg zonder schade vanaf en mocht al snel zijn weg weer vervolgen. De berger kwam snel ter plaatse voor de auto waarna ook deze werd afgevoerd. De weg werd nog even schoongemaakt waarna alle hulpdiensten weer retour konden.

De Molenlaan was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten voor alle verkeer tussen de N207 en de Hoofdstraat.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval BAT (1) [112HM]Ongeval BAT (3) [112HM] Ongeval BAT (6) [112HM] Ongeval BAT (8) [112HM] Ongeval BAT (10) [112HM] Ongeval BAT (12) [112HM] Ongeval BAT (13) [112HM] Ongeval BAT (14) [112HM] Ongeval BAT (16) [112HM] Ongeval BAT (20) [112HM] Ongeval BAT (26) [112HM]

Cookievoorkeuren wijzigen