Waddinxveen – Op woensdagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Bredeweg bij Waddinxveen (N456). De melding werd gemaakt bij het KLPD bureau waar uitzicht was op het ongeval.

Het betrof een ongeval tussen drie voertuigen. De toegesnelde ambulancedienst heeft in ieder geval één iemand nagekeken op verwondingen, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Na het ongeval was er nog maar één rijstrook beschikbaar, waardoor het overige verkeer enige last had van het ongeval. Een berger heeft twee auto’s meegenomen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Ongeval Bredeweg WDN 01 Ongeval Bredeweg WDN 02 Ongeval Bredeweg WDN 03 Ongeval Bredeweg WDN 04 Ongeval Bredeweg WDN 05 Ongeval Bredeweg WDN 06 Ongeval Bredeweg WDN 07 Ongeval Bredeweg WDN 08 Ongeval Bredeweg WDN 09 Ongeval Bredeweg WDN 10 Ongeval Bredeweg WDN 11 Ongeval Bredeweg WDN 12 Ongeval Bredeweg WDN 13vko klpd (4) vko klpd (5) vko klpd (7) vko klpd (23)

Cookievoorkeuren wijzigen