Leimuiden - Dinsdagmiddag even na 15:00 werden twee ambulances, diverse politie eenheden en de first responders van de brandweer gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Dennenlaan in Leimuiden. Het zou gaan om een reanimatie.

Vrijwel direct werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd. Deze kwam ook daadwerkelijk ter plaatse en zette zijn landing vlak nabij het incident op een grasveld in.

Of het daadwerkelijk een reanimatie betrof is bij ons niet bekend. Wel is na enige tijd behandeling ter plaatse het slachtoffer per ambulance met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De MMT-arts reed hierbij mee in de ambulance.

Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld is bij ons niet bekend. De helikopter trok veel bekijks van het (jonge) publiek uit de omgeving.

Foto’s: Marco Carels

LFL inzet Leimuiden (1) [112HM] LFL inzet Leimuiden (2) [112HM] LFL inzet Leimuiden (3) [112HM] LFL inzet Leimuiden (4) [112HM] LFL inzet Leimuiden (5) [112HM]  LFL inzet Leimuiden (7) [112HM] LFL inzet Leimuiden (8) [112HM] LFL inzet Leimuiden (9) [112HM] LFL inzet Leimuiden (10) [112HM]

Cookievoorkeuren wijzigen