Lisse –  De brandweer werd vanmiddag omstreeks kwart voor 1 gealarmeerd voor een brand in een garagebox op de Kanaalstraat in Lisse.

Ter plaatse woedde er een flinke brand in een garagebox. De brandweer is direct begonnen met het blussen van de brand. Bij de brand kwam een flinke hoeveelheid rookontwikkeling vrij. Er waren werkzaamheden bezig op het dak van de garagebox. Hoe de brand precies is ontstaan is echter niet bekend. De politie heeft ten tijde van het incident een gedeelte van de Kanaalstraat afgesloten voor het verkeer. De inboedel en de garagebox hebben veel schade opgelopen door de brand.

Foto’s : Robert van Voorst

Brand LSE (1) (Kopie) Brand LSE (3) (Kopie) Brand LSE (8) (Kopie) Brand LSE (10) (Kopie) Brand LSE (17) (Kopie)

Brand LSE (49) (Kopie) Brand LSE (54) (Kopie)Brand LSE (42) (Kopie) Brand LSE (26) (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen