Alphen aan den Rijn – Zondagmiddag is omstreeks 17:30 uur een ongeval gebeurd op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Dit gebeurde ter hoogte van de in-/uitrit van de parkeergarage de Atlas. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

Ter plaatse heeft een auto een afslaande scooter over het hoofd gezien, een botsing was het gevolg. De ambulancedienst heeft de scooterrijder en de bijrijder gecontroleerd op verwondingen. Echter bleek dat beide niet gewond waren waarna de ambulancedienst weer door kon.

De politie heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren. Beide voertuigen hebben schade opgelopen maar gingen na het invullen van de formulieren op eigen kracht verder.

Foto’s: Menno Plug & Marco van Bemmel

Ongeval APN (1) [112HM] Ongeval APN (2) [112HM] Ongeval APN (6) [112HM]

Cookievoorkeuren wijzigen