Nieuwerkerk aan den IJssel - Vandaag werden er provinciale ABWC wedstrijden gehouden bij slachterij T ‘ Boer & ZN op de s’Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Bij deze wedstrijd waren er twee banen uitgezet.

Scenario : Assistentie ambulance met reanimatie  – Baan provinciale klasse - 112 

De First Responders waren gealarmeerd voor een reanimatie bij slachterij T’ Broer & Zn op de ‘s-Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Toen de First Repsonders onderweg waren werd een collega aangereden door een vorkheftruck. Zij zat hierdoor bekneld en moest bevrijd worden. De lading die de vorkheftruck bij zich had was instabiel en moest gestabiliseerd worden. De man die gebeld had voor de reanimatie stond bovenaan de trap te roepen om hulp. Hij was samen met zijn collega aan het werk in een ruimte met koelcompressoren toen plots zijn collega onwel werd. Hij vertelde aan de hulpdiensten dat hij het Freon alarm af hoorde gaan. De hulpdiensten moesten met adembescherming het slachtoffer uit de technische ruimt halen en naar buiten brengen. Er bleek een lek te wezen in een installatie waardoor er freon gas lekte.

Scenario : Brand in een loods – Baan provinciale klasse TS-HD

De brandweer werd gealarmeerd voor een brand in een loods op de ‘s-Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Er was een brand ontstaan op de 1e etage door een gaskachel, deze brand was doorgeslagen naar een  naast gelegen ruimte. Op de 1e etage lag een slachtoffer, het was aan de brandweer om het slachtoffer zo snel mogelijk te vinden en de brand te blussen. Nadat de klus was geklaard heeft de brandweer het pand gecontroleerd op koolmonoxide. De situatie is overgedragen aan de politie en Salvage.

Foto’s : Brigitte van den Haak, Sven Poeze en Paul Hemelaar

Scenario : Assistentie ambulance met reanimatie  – Baan provinciale klasse - 112 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC
get_img (Kopie)

get_img (1) (Kopie)

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Scenario : Brand in een loods – Baan provinciale klasse TS-HD

IMG_7366 (Kopie) IMG_7373 (Kopie) IMG_7381 (Kopie) IMG_7386 (Kopie) IMG_7408 (Kopie) IMG_7431 (Kopie) IMG_7441 (Kopie) IMG_7450 (Kopie) IMG_7453 (Kopie) IMG_7458 (Kopie) IMG_7496 (Kopie) IMG_7499 (Kopie) IMG_7501 (Kopie) IMG_7511 (Kopie) IMG_7516 (Kopie) IMG_7525 (Kopie) IMG_7531 (Kopie) IMG_7562 (Kopie) IMG_7568 (Kopie) IMG_7593 (Kopie) IMG_7600 (Kopie) IMG_7614 (Kopie) IMG_7666 (Kopie) IMG_7681 (Kopie) IMG_7699 (Kopie) IMG_7710 (Kopie)IMG_9534 (Kopie) IMG_9548 (Kopie) IMG_9635 (Kopie) IMG_9712 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen